Camper eXperience Days zaterdag 1 April & zondag 2 April in JOURE!

Wil je onbezorgd ronddwalen en de wereld verkennen? Dan hebben wij de juiste camper voor je!
Of je nu met het gezin, familie, vrienden of met zijn tweetjes op pad gaat, een week in Nederland of op roadtrip door Europa of nog verder, het wordt genieten met een camper van ๐—–๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ ๐—ซ๐—Ÿ!

 

Overweegt u een campervakantie met een van onze huurcampers?
Tijdens de ๐—ฒ๐—ซ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐˜†๐˜€ op ๐Ÿญ ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น & ๐Ÿฎ ๐—”๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น a.s. zijn alle campers te bezichtigen en nemen we je mee in de mogelijkheden van het huren van een camper. Ook vertellen we je graag meer over de luxe McLouis Carat campers die we binnenkort als aanvulling op onze verhuurvloot kunnen bieden.ย  Altijd al willen weten hoe zo’n camper nu manoeuvreert in het verkeer? Dan is dit de kans om even een proefrit te maken.

Wist u trouwens dat u bij uw camper allerlei leuke extraโ€™s kunt reserveren voor een nog onvergetelijkere campervakantie? Wat dacht u bijvoorbeeld van een opblaasbaar supboard, waarmee u heerlijk over het water kunt peddelen of elektrische fietsen om de omgeving te verkennen. Ook over deze opties vertellen we u graag meer tijdens onze open dag.

 

Heeft u een camper of overweegt u de aanschaf van een en camper?
Ook dan is een bezoek aan onze open dag geen overbodige luxe. Ga bijvoorbeeld in gesprek met Jan Simon van JSR Service. Hij neemt je graag mee in alle zaken rondom onderhoud.

Waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van een camper, waar liggen de wensen, wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot interieur, opties, aanvullende gemakken. Kortom.. hoe ziet uw ideale camper eruit. Wij ontdekken dit graag samen.

Maar ook op het gebied van stalling kun je bij ons goed terecht. Met ruim 3500m2 ruimte voor binnenstalling en circa 3500m2 buitenstallingsruimte voorziet Wheels & Waves, ook gevestigd op onze locatie aan de Tolhuswei 11, op verschillende manieren stalling van uw kampeermiddel. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

ย 

 

Daarnaast laten wij je ook graag kennis maken met de mogelijkheden voor ontspanning op het water. Wil je tot rust komen in een comfortabele sloep, de kick van een eigen snelle rubberboot, sportief bezig zijn met je supboard of kano?
Bij ๐—•๐—ผ๐—ฎ๐˜๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ ๐—ซ๐—Ÿ vind je het allemaal! Neem ook eens een kijkje op www.boatworldxl.nl

 

 

WINACTIE!

Bezoek onze eXperience Days op 1 en 2 april a.s. en maak kans op een unieke vaardag met een prachtige huursloep!

Ontdek ons mooie friesland vanaf het water! Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Sloepverhuur Friesland. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek alvast waar jullie vaartocht naar toe zou kunnen gaan!ย  www.sloepverhuurfriesland.nlย  ย 

Recente berichten

Share This