Op pad met de kinderen

Family time | Op pad met de kinderen ✨
Reizen met een camper en kinderen kan een fantastisch avontuur zijn, vol vrijheid en flexibiliteit. Stel je voor dat je ’s ochtends wakker wordt aan een rustige bosrand, het geluid van vogels die fluiten en de frisse geur van dennen in de lucht. De kinderen springen enthousiast uit hun stapelbedden, klaar om een nieuwe dag vol ontdekkingen tegemoet te gaan.
1
Het plezier begint al bij het ontbijt, dat je buiten op een picknicktafel of onder de luifel van de camper kunt nuttigen. Terwijl de koffie pruttelt en de kinderen hun broodjes smeren, bespreek je de plannen voor de dag: een wandeling door het bos, een bezoek aan een nabijgelegen stadje, of een middagje zwemmen in een helder meer.
1
Onderweg in de camper zijn er altijd leuke dingen te doen. De kinderen kunnen spelletjes spelen, tekenen of naar muziek luisteren, terwijl jij geniet van het veranderende landschap dat aan je raam voorbijglijdt. Je hebt alles bij de hand: eten, drinken, en een plek om te rusten, wat het reizen veel comfortabeler maakt dan in een auto.
1
De vrijheid om te stoppen waar en wanneer je maar wilt, is een van de grootste voordelen van reizen met een camper. Zie je een mooi plekje langs de route? Parkeer de camper, trek je wandelschoenen aan en ga op verkenning. Misschien vind je een idyllische picknickplek of een verborgen strandje waar de kinderen schelpen kunnen zoeken en zandkastelen bouwen.
1
’s Avonds, na een dag vol avontuur, parkeer je de camper op een camping of een mooie vrije plek. Terwijl de zon ondergaat, maak je samen het diner klaar. Misschien barbecueën jullie buiten, terwijl de kinderen marshmallows roosteren boven een kampvuur. Daarna kruipen jullie gezellig samen in de camper voor een spelletje of een verhaaltje voor het slapengaan.
Reizen met een camper en kinderen is niet alleen een manier om nieuwe plekken te ontdekken, maar ook om quality time met elkaar door te brengen. Het creëert herinneringen die een leven lang meegaan. 🍀
1
Wij hebben een aantal grote campers die ideaal zijn voor het reizen met een gezin. We zullen ze even uitlichten:
1

🚐 Verhuur campers

Onze Family, met maar liefst 6 ruime slaapplaatsen. Deze camper is zeer geliefd onder de gezinnen. Dit komt omdat hij groot is opgezet.
De camper heeft een ruim leefgedeelte en genoeg plaats om al jullie spullen op te bergen. Er zit in ruim 2-persoons bed in en van de zithoek kun je ook een 2- persoons bed maken. Daarnaast heeft hij een stapelbed en dat biedt ook voor de allerkleinsten een fijne veilige slaapplaats.
1
Ook de Strand en de Branding zijn zeer geschikt voor een familie vakantie. Met zijn zeer strakke uiterlijk beidt dit type camper ruimte voor 5 personen. De camper heeft 2 lengtebedden geschikt voor 2 of 3 personen. Daarbij is er een hefbed in de camper aanwezig die zeer makkelijk in gebruik is en automatisch naar beneden gaat, zonder inspanning dus! Bed 3 is te creëren door gebruik te maken van de dinette. Door een paar handelingen uit te voeren creëren je hiermee nog een ruim. 1-persoons bed.
1

🚐 Verkoop campers

Ook in het verkoopaanbod zijn vaak mooie geschikte gezinscampers te vinden. Hier vindt u het actuele aanbod. Heeft u advies nodig of wilt u gewoon even een kijkje nemen in de verschillende campers die wij op dit moment hebben staan? Voor al je vragen kun je bij ons langskomen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je vrijblijvend advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. ☕️
1
📌 Tolhûswei 11
8501 ZP Joure
Telefoon nummer: +31 (0)513 203114
Mailadres: info@camperworldxl.nl
Share This