Overwinteren

 

Warme zonnestralen, prachtige landschappen en avontuurlijke ontdekkingen tijdens de wintermaanden?  Overweeg dan om te overwinteren in het zuiden met een van onze campers. Laat de kille temperaturen achter je en ga op reis naar zonnige bestemmingen waar het hele jaar door een aangenaam klimaat heerst.

Waarom overwinteren met een camper?

  • Geniet van aangename temperaturen: Ontsnap aan de kou en ga op zoek naar mildere temperaturen die ideaal zijn om buitenactiviteiten te ondernemen.
  • Verken nieuwe culturen: Duik in de lokale cultuur, proef de smaken van de regio en ontmoet nieuwe mensen terwijl je door schilderachtige stadjes en dorpjes reist.
  • Flexibiliteit en vrijheid: Met je eigen camper heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Kies je eigen route en pas je plannen onderweg aan.
  • Natuurpracht: Ontdek adembenemende natuurwonderen, van uitgestrekte stranden tot weelderige bossen en majestueuze bergen.

 

Profiteer nu van onze speciale aanbieding!

4 weken = 3 weken  Ga 4 weken op pad en betaal er maar 3!

6 weken = 4 weken  Ga 6 weken op pad en betaal er maar 4!

 

Kortom, overwinteren in het zuiden met je camper biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de winter blues en een nieuwe horizonten te verkennen. Kies snel de voor u meest geschikte camper en ga op weg naar een onvergetelijk avontuur vol zon, cultuur en vrijheid!
Voorwaarden ‘overwinteren arrangement’ 
  • Deze actie is geldig van 1 december 2023 t/m 31 maart 2024*
  • Gebruik maken van de korting? Bel gerust voor de mogleijkheden. 

* Wilt u graag gebruik maken van langboekkortingen in een andere periode? Neem dan gerust contact met ons op voor een aanbieding op maat.

 

Share This