Hoe werkt het huren van een camper bij Camperworld XL?

Bij Camperworld XL maken we het huren van een camper eenvoudig en zorgeloos.

Camper reserveren

Het proces begint met het selecteren van de perfecte camper die aan al jouw behoeften voldoet. Ons uitgebreide assortiment biedt verschillende modellen en indelingen, zodat je altijd een camper vindt die bij jouw reisgezelschap en reisplannen past. Heb je hierbij hulp nodig? Bel of App gerust, wij helpen u graag.

Nadat je de ideale camper hebt gekozen, kun je via onze gebruiksvriendelijke website gemakkelijk de beschikbaarheid controleren en een reservering maken. We raden je aan om dit tijdig te doen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstellingen te voorkomen.

Voorbereiding

Bij Camperworld XL begrijpen we dat jouw vakantie kostbaar is, daarom zorgen we voor een soepel verhuurproces. Voordat je op pad gaat, informeren we je op verschillende momenten per mail en WhatsApp zodat je goed voorbereid en volledig geïnformeerd bent.

Een aantal dagen voor vertrek krijg je een instructie over de werking van de camper, zodat je vol vertrouwen de weg op gaat. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen.

Afhaal & Retour

Op de vertrek-dag staat de camper om 16.00 uur voor je klaar. We nemen een aantal zaken met je door, controleren samen de staat van de camper en dan kunnen jullie beginnen aan jullie camperreis.

De camper dient op de retour-dag om 10.00 uur ingeleverd te worden.

Bij het inleveren van de camper controleren we samen de staat van het voertuig om ervoor te zorgen dat alles in orde is en om eventuele vragen of zorgen af te handelen.

De vertrek- en retourtijden kunnen afwijken wanneer dit in een van onze specials of aanbiedingen vermeldt staat.

Hulp onderweg

Tijdens jouw avontuur met de camper, bieden we ook een 24/7 klantenservice en technische assistentie voor het geval je onderweg hulp nodig hebt.

We willen ervoor zorgen dat je onbezorgd van jouw reis kunt genieten.

Wat neem ik zelf mee?

Onze campers zijn zeer volledig uitgerust. Een inventarislijst ontvangt u bij de reservering. Deze is tevens op onze website te vinden.

Het enige waar u zelf aan hoeft te denken is bedlinnen, handdoeken en persoonlijke spullen. Het is eventueel mogelijk om zaken bij te huren. Een overzicht hiervan vindt u hier op de website.

Kies voor Camperworld XL voor een onvergetelijke camperervaring met kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Boek vandaag nog en ga binnenkort op pad met jouw ideale camper en creëer mooie herinneringen die een leven lang meegaan!

Share This