Fryslân 4-daagse

Ontdek ons mooie Friesland tijdens de ‘Fryslan-4-daagse’!

Friesland is een prachtige provincie van de idyllische dorpjes, meren, watersporten en uitgestrekte boerenlandschappen. Met een eigen taal waan je jezelf met je camper des te meer in een stukje ‘buitenland’ binnen Nederland.
Ontdek ons mooie Friesland in een luxe camper en overnacht op de mooiste camperplaatsen van de hele provincie. We hebben een prachtige route voor u uitgestippeld waarin u in 4 dagen tijd een groot aantal unieke bezienswaardigheden passeert.

Beleef Friesland optimaal! 

Wat te denken van bijvoorbeeld Sloten (of Sleat zoals we in Friesland zeggen),  het allerkleinste Elfstedenstadje van Friesland. Deze ommuurde ministad wordt ook wel, dankzij de unieke vorm van een ui, sipelstêd (Fries voor ui-stad) genoemd. Maak een mooie stadswandeling en ontdek de schoonheid van  de Korenmolen, bastions, poorten en de monumentale koopmanshuizen.

Maar ook de prachtige ‘Oude Bildtdijk’ mag u niet missen. De historische Oudebildtdijk langs de Friese Waddenkust in Noardwest Fryslân biedt een dijk van een verhaal. Deze markante dijk met zijn typische dijkhuisjes en monumentale boerderijen is de langste straat van Nederland. De huisnummers lopen er van 1 t/m 1229. Een plek waar imposante wolkenpartijen, zonsondergangen en sterrenhemels elkaar in schoonheid en verwondering afwisselen.

En op dag drie raden wij zeker een bezoekje aan de prachtige natuur van Appelscha aan. Overnacht op een van de mooie camperplaatsen en ontdek van daar uit wandelend of per fiets de schoonheid van deze omgeving.Dit zijn zomaar even een paar mooie plaatsen die je aandoet wanneer je onze ‘Fryslan.4.daagse’ boekt.

En wanneer je na 4 dagen nog meer moois in Fryslân wilt ontdekken dan kun je de FryslanCampertrip afsluiten door aanvullend een prachtige sloepvaart te boeken en met een goed gevulde picknickmand onze omgeving te ontdekken vanaf het water.  Informeer gerust naar de mogelijkheden of kijk op de website van Boatworld XL https://www.boatworldxl.nl/service/sloepverhuur/

 

De Fryslanroute kan met verschillende campers gereden worden en ook het vertrekmoment is geheel naar keuze. Naast dat dit de uitgelezen kans is om ons mooie Fryslân te leren kennen is onze 4-daagse ook een mooie manier om te kijken of het ‘camperen’ iets voor je is.

 

Je boekt deze trip het gehele jaar door voor slechts € 399,00.
Uiteraard is ook op deze aanbieding ons ‘XL’ pakket van toepassing. Je gaat dus met een compleet uitgeruste camper op pad! 

Routeboek   

 

 

 

 

 

 

 

Share This